Tрадиционалниот Божиќен концерт од хорот „Менада“

На 06.01.2020 година, Митрополитот Тетовско-гостиварски г. Јосиф присуствуваше во Соборниот храм „Св. Кирил и Методиј“ – Тетово, на  традиционалниот Божиќен концерт од хорот „Менада“ под раководство на Маестро Ивица Зориќ. Истиот ден се благослови бадникот во Соборниот храм и во Лешочкиот манастир.